top of page
D%20Control%20knoppen2%20Exp_edited.jpg
D%2520Control%2520knoppen%2520Exp_edited

SERVICES

Dialogue Editing

& Dubbing

Klink probeert zoveel mogelijk locatiegeluid te gebruiken tijdens de dialoogmontage. Wanneer ADR (dubbing) onvermijdelijk is zullen we deze naadloos integreren in het geheel.

Inspreken%20C_edited.jpg
Anchor 1

Sound Effects

& Soundscapes

Niet alleen gebruiken we bestaande geluids effekt libraries tijdens de edit en het sounddesign, maar nog liever zelf opgenomen effekten. Library geluiden zijn vaak te 'universeel' en 'overdreven'  qua klank en gevoel. Uit elk project halen we de best opgenomen direkte recordings en maken daar een unieke zgn 'project library' van.

Zoom 2.jpg

Foley

Voor vrijwel elk project gebruiken we foley. Het kleine foley werk doen we zelf maar bij de grotere projecten werken we nauw samen met een aantal gerenommeerde foley bedrijven in Nederland en het buitenland. Foley is niet alleen bedoeld voor het maken van een 'Internationale' versie maar vormt ook een belangrijk onderdeel van de originele mix

Foley Farm 4.jpg
Anchor 2
Anchor 3

Dialogue Editing

& Dubbing

Sound Effects

& Soundscapes

Foley

Recording

Sound Design

Re-Recording

Mixing

Music

& Scoring

Project

Sound Clips 

NL Film Prod

Incentive

Remote

Streaming

Upload
to Klink's Air Bridge

Sound Design

Voor de meest optimale werkwijze willen wij graag van tevoren betrokken worden bij het project.

Het script lezen en naar aanleiding van de inhoud alvast na kunnen denken over het te volgen traject en geluidsplan. Dit is niet in alle gevallen mogelijk maar we streven daar wel naar. We kunnen dan ook al tijdens de beeldmontage geluiden of evt ‘soundscapes’ leveren, in nauw overleg met regisseur en beeldeditor. 

MPM console 2.jpg
Anchor 4
D%20Control%20knoppen2%20Exp_edited.jpg

Re-Recording Mixing

Tijdens de re-recording mix luisteren we in principe  'groot' af in 5.1 of 7.1 cinema surround met projectie.

We kunnen de mix ook voorbereiden voor 'Dolby Atmos'.  Voor de finale mix verhuizen we dan naar een gespecialiceerde  Dolby Atmos Cinema studio (in Amsterdam).

Icon 2 faders close mooi.jpg
Anchor 5

Music & Scoring

Klink kan eventueel ook een muziek score leveren. Naast sound designer is Marc Lizier ook componist. Net als bij sounddesign is de beste werkwijze daar mee te beginnen liefst voor het draaien en de montage.

Rhodes EXP 1.jpg

Project Sound Clips

Met deze clips kun je beter beoordelen wat het effect is van geluid. We nemen muziek en dialoog weg tot in sommige gevallen alleen nog het foley overblijft.

De link volgt binnenkort...

Klink icon display.jpg
Anchor 6
Anchor 7

Netherlands Film Production Incentive

Klink is lid van de NPA, The Netherlands Post Production Alliance. De NPA geeft bekendheid aan de Nederlandse Film Production Incentive en helpt internationale en binnenlandse (co-)producties hun weg te vinden in het Nederlandse postproductielandschap.
Met de Film Incentive beoogt het Nederlands Filmfonds een gezond filmproductieklimaat in Nederland te bevorderen en de internationale concurrentiepositie van de Nederlandse filmindustrie te versterken.
De Incentive biedt een 'Cash Rebate' tot 35% voor Filmproducties en 30% voor high-end TV-series.

NPA_FILMFONDS INCENTIVE.jpeg
Anchor 8
D%20Control%20knoppen2%20Exp_edited.jpg

Remote Streaming

Met behulp van ’Source Elements’ software bieden we de mogelijkheid van ‘Remote streaming’, voor bijv. het op afstand beoordelen van een mix of ‘Remote recording’, het opnemen van voice overs, dubbings etc

Upload to Klink's Air Bridge

Upload naar ons My Air Bridge account op hoge premium snelheid met een maximum van 250 GB via onze domeinlink:

KLINKAUDIO UPLOAD

MYB screenshot blue.jpeg
Anchor 9
Anchor 10
bottom of page