top of page

LATEST

Jippie no more 1.png
BestsellerBoy_STILL_CBS_20211124_1_edited_edited.jpg
LUKA_SET_03_Jonas Smulders_Photo by Carl De Keyzer.jpg
D%20Control%20faders%20vignette_edited.j
logo_def_wz__edited.png

Audio Post Production

Anchor 1

'Jippie no more'

Een originele feelgoodfilm voor de hele familie, die laat zien dat liefde, vriendschap en familie best uitdagend kunnen zijn.Regisseur Margien Rogaar en scenarist Fiona van Heemstra maakten een hartverwarmende familiefilm voor jong en oud. Geselecteerd als openingsfilm van Cinekid 2023, en de Publieksprijs voor Beste Nederlandse Kinderfilm én de Jeugdjury Award gewonnen!

'Bestseller Boy'

Een 8 delige serie over een jonge Amsterdamse schrijver van Marokkaanse afkomst wiens leven op z’n kop komt te staan als hij een bestseller schrijft. Ondertussen moet hij ook te zien navigeren tussen twee verschillende culturen.  Het eerste project dat CBS Studios in Nederland ontwikkelt. Geproduceerd door 'Willy Waltz International' De internationale serie is gebaseerd op het boek 'Bestseller Boy' van Mano Bouzamour en zal in Nederland worden uitgezonden door AVRO TROS. Regie is in handen van Norbert ter Hall en Sharif Abdel Mawla.

TRAILER

'LUKA'

Luka, een jonge soldaat die hunkert naar strijd, nestelt zich in een geïsoleerd fort waar mannen al eeuwen tevergeefs wachten op een mythische vijand. 

Speelfilm geïnspireerd op het boek 'Il deserto dei Tartari' van Dino Buzzati. Gefilmd in prachtig zwart wit. Geschreven en geregisseerd door Jessica Woodworth. Geproduceerd door Bofilms en Volya Films.

Metamorphose 1.png
BILAL WAHIB altijd altijd - Scenery Prime Video2.jpeg
Sate of Hate.png

'Metamorfose'

In 'Metamorfose', kiest filmmaker en mediakunstenaar Pim Zwier voor een hoogst originele vorm om het leven en werk van de Duitse kunstenares Maria Sibylla Merian (1647-1717) in beeld te brengen. Haar belangrijkste werk draaide om de metamorfose van rupsen tot vlinders: ze legde het proces vast in prachtige prenten en gravures. Pim Zwier begon zelf rupsen te kweken om hun verpopping van dichtbij te kunnen documenteren. De film bevat prachtige beelden van het proces.

TRAILER

'Bilal Wahib, Altijd, Altijd'

Acteur en rapper Bilal Wahib was een grote belofte. Tot die ene livestream met die misplaatste grap.Het internet ontplofte en Bilal moest in één klap het heldendom verruilen voor ballingschap. Zit er na het cancelen nog een comeback in? Aan de hand van interviews met Bilal en zijn naasten, archiefbeelden en repetitiescènes krijg je inzicht in Bilals leven toen en nu. Geregisseerd door Anne de Clercq en geproduceerd door Scenery / Amazone.

'State of Hate'

Eind jaren '90 was Margriet van der Linden, voormalig correspondent in de VS, getuige van schokkende 'hate crimes' in de VS. Bijna dertig jaar later bezoekt ze de beruchte misdaadlocaties opnieuw. Margriet interviewt families, getuigen en bewoners die hier nog steeds door getroffen zijn. In 5 afleveringen trekt de serie parallellen met de realiteit van vandaag in de VS.

bottom of page