Klink audio
Sumatrastraat 61
1094 LP Amsterdam

T: +31(0)20 7371152
E: info@klinkaudio.nl

KLINK en MPM

KLINK heeft naast twee studio's in de Sumatrastraat ook nog de beschikking over een luxe mixage studio op Het Timorplein nr 36, boven de bioscoop van Studio K. Deze faciliteit noemen we MPM, ofwel 'Moving Post Men'; Niet alleen Klink maakt gebruik van deze studio maar ook steeds meer medeklinkers, freelancers etc. Het akoestisch ontwerp komt van Eelco Grimm. Klik voor meer info op 'Lees meer'.

 

upload/images/MPM console 1.jpg 


upload/images/MPM console 2.jpg

Lees meer >>


NPA member

Klink is a member of the 'Netherlands Post production Alliance' (NPA) This alliance unites Dutch digital imaging, sound design and visual effects studios in one organization. The NPA raises awareness of the Netherlands Film Production Incentive and helps international and domestic (co-)productions navigate the Dutch post production landscape. It simultaneously puts the famously resourceful Dutch studios on the map internationally. For more information: https://nlpostalliance.nl/

upload/images/NPA Main Members Screen JPG.jpg


EFA members

Since 2015 Marc and Paul are both members of the European Film Academy. The EFA unites more than 3,500 European film professionals with the common aim of promoting Europe’s film culture.


upload/images/EFA.jpg


Greep uit projecten bij MPM afgewerkt:


upload/images/TBCBD2.jpg

Devil's Pie D'Angelo l 2019
Drommeland l Joost van der Wiel l 2018
Wild l Luc Enting l 2018
Fenix l Shariff Korver l 2017
How to meet a mermaid l Coco Schrijber l 2016
Fucking Perfect l Willemiek Kluijfhout l 2015
Belgica l Felix van Groeningen 2015
Het Nieuwe Rijksmuseum l Oeke Hoogendijk l 2014
In your Name l Marco van Geffen l 2013
Above Us All l Eugenie Jansen l 2013
The Broken Circle Breakdown l Felix van Groeningen l 2012
Silent City l Threes Anna l 2012
The Fifth Season l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2012
Among Us l Marco van Geffen l 2011
Altiplano l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2009
De Helaasheid der Dingen l Felix van Groeningen l 2009
Khadak l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2006


Haarlem op Film

Een spannende zoektocht naar de ziel van de stad Haarlem, met filmmateriaal uit een hele eeuw, aangevuld met wat Haarlemmers zelf gefilmd hebben in die honderd jaar. Haarlem was in de vorige eeuw, de filmstad van Nederland, een soort Hollywood aan het Spaarne. Het begon met filmfabriek Hollandia, de eerste filmstudio van Nederland. Maar ook het roemruchte Polygoon zetelde jarenlang op de Koudenhorn, en ook Multifilm was nationaal bekend.Er is dan ook ongelooflijk veel gefilmd in en rond de stad, maar er is nog nooit een poging gedaan om met al die filmschatten op zoek te gaan naar wat Haarlem tot Haarlem maakt. Een lange documentaire van Erik Willems.

upload/images/het gezin naar buiten.jpg

Sisyphus at Work

In deze aan literatuur, film, dans en muziek gelinkte speelfilm is de verbeelding aan de macht. Film en werkelijkheid gaan een hallucinerende werking met elkaar aan; het is origineel, durft van de geijkte paden af te wijken en vragen onbeantwoord te laten. Boy Talma, een 53 jarige regisseur, geeft zich volledig over aan zijn eigen verbeeldingswereld bij het maken van zijn laatste film. Het is het begin van een hallucinerende reis met een grote balsemende kracht. Een nieuwe speelfim van Ramon Gieling geproduceerd door Doxy Films en co-producent Savage Film. Klink is inmiddels gestart met de geluidsnabewerking.

upload/images/Poor Boy.jpeg

The Quest for Tonewood

In the Balkan forests, one might find maple trees worth their weight in gold. This magical wood could create a priceless musical instrument; a violin as prestigious as an original Stradivarius. Gaspar Borchardt, a violin maker, is on this mission since he biked through Bosnia in his twenties and found the most perfect tree he has ever seen. He couldn't bring the wood back then but is on a mission now to find it again and create this instrument for the world-famous violinist Janine Jansen. A long documentary directed by Hans Lukas Hansen. Produced by Norsk Fernsyn en Baldr Film (co-producer).

upload/images/Tonewood.jpeg

Skies above Hebron

De Palestijnse broers Amer & Anas zijn dol op duiven en brengen dagen door met het vangen en verzorgen van de vogels op hun dak in de oude stad Hebron. De broers worden voortdurend in de gaten gehouden door Israëlische kolonisten en soldaten vanaf de daken. De meer bedachtzame Marwaan woont in een straat tegenover een grote Israëlische nederzetting. Om thuis te komen moet hij dagelijks langs een controlepost. Een 'coming of age' documentaire van Esther Hertog en Paul King die de uitdagingen en de hoop van deze jongens verbeeldt na vijf jaar filmen in Hebron. Producent is Doxy Films. Geselecteerd voor het IDFA 2020.

upload/images/Skies above Hebron photo def.jpg

Meet the Censors

De meesten van ons zijn het erover eens dat enige censuur noodzakelijk is voor een maatschappelijk middenveld, maar waar trekken we de grens? Als we het woord 'censuur' horen klinkt dit onmiddeliujk negatief , maar is het een verkeerd begrepen idee? De Noorse regisseur Håvard Fossum volgt het dagelijkse werk van de censuur van Zuid-Soedan, India, China en Iran tot aan Duitsland en de VS. Grappig maar ook diep schokkend en tot nadenken stemmend, blijft deze intelligente documentaire nog lang hangen. Een co-productie van het Noorse Medieoperatorene en Halal Films.

upload/images/Meet the Censors 1.jpeg

Kala Azar

Kala azar describes of a place that cannot sustain animal life any longer. In a big city somewhere in the south of Europe, a couple takes care of dead animals and abandoned roadkill as an act to give meaning to their life. Kala azar is a meditation on the paradox of life-circles among beings of different species. A film about existence, on the boundaries between living and dead, human and non-human. Director is Janis Afa.

The film was selected for De Verbeelding (“Imagination”), a collaboration between The Netherlands Film Fund and the Mondriaan Fund. The film is a co-production with Athens-based production company Heretic and SNG Film.

The film had it's premiere on IFFR 2020 in Rotterdam and won the critics award. From the 20th of august 2020 it can be seen in selected Dutch cinema / filmhouses.

upload/images/Kalazar.jpeg

Hoogtijdagen

Het Kola schiereiland, in het noordwesten van Rusland, boven de poolcirkel, werd na de Revolutie van 1917 gaandeweg ontwikkeld en ontgonnen vanwege zijn rijke bodemschatten. Er ontstonden nederzettingen en kleine steden, vernoemd naar de grondstof die er werd gedolven: Apatite, Nikel, Titan. Aangetrokken door het onbekende kwamen vanuit de hele Sovjet Unie geologen en mijnbouwingenieurs naar het Hoge Noorden, geïnspireerd door avontuurlijke dromen over maagdelijk land en de idealen van een toekomstig utopia. De film vertelt over de hoogtijdagen van deze oude, optimistische generatie en hun gefnuikte idealen. Over een gebied dat zwaar te lijden heeft onder de mijnbouwindustrie en over een jonge generatie die vooral weg wil. In het verval vindt de documentaire ook schoonheid en relativering, en tekenen van veerkracht van gewone mensen. Regie: Ben van Lieshout. Producent is SNG Film.

upload/images/HTD 1.jpeg


De Piraten van Hiernaast

In de jeugd speelfilm 'De Piraten van Hiernaast' wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee… 'De Piraten van Hiernaast' is een boekverfilming van de gelijknamige populaire boekenserie van Reggie Naus. De regie is in handen van Pim van Hoeve en producent is Johan Nijenhuis & Co. Ondanks de omstandigheden heeft de film inmiddels een gouden status bereikt en draait in 127 bioscopen.

upload/images/DPvH poster.jpg

Opa Blitz en de zilveren theelepeltjes

De Amsterdammer Simon Blitz werd in de Tweede Wereldoorlog opgepakt voor het bezit van zilveren theelepeltjes met daarop de beeltenis van koningin Wilhelmina. Oranjepropaganda was door de Duitsers verboden. Deze documentaire volgt de zoektocht van kleinzoon David Blitz naar wat er met zijn opa is gebeurd, en stuit daarbij op een bizar familiegeheim. De documentaire wordt door de Evangelische Omroep uitgezonden op 3 mei aanstaande om 15.25 u.

upload/images/OBZT-still2.jpg

Vrankrix

Net als andere aantrekkelijke Europese steden wordt ook Amsterdam in toenemende mate geregeerd door projectontwikkelaars en de toeristenindustrie. In Vrankrix en het Amst€rdamse rijk duikt regisseur Annegriet Wietsma in de anarchistische, activistische underground-scene in de binnenstad van Amsterdam: het bolwerk Vrankrijk, met op de bovenverdiepingen 19 bewoners en op de begane grond een radicaal-politiek ontmoetingscentrum voor activisten uit West-Europa. De korte versie (45") is inmiddels uitgezonden maar de lange versie (85 minuten) gaat (hopelijk) later dit jaar nog in premiere.

upload/images/Vrankrix poster medium2.jpg

Mister Soul

Regisseur David Kleijwegt gaat in 'Mister Soul' op zoek naar de ziel van de soullegende Donny Hathaway. Deze lange documentaire volgt in feite dezelfde levensweg als Hathaway: via een poëtische reis door steden als St. Louis, Chicago en New York duikt Mister Soul steeds dieper zijn leven in, tot aan zijn tragische einde. In januari 1979 maakte hij met een val uit zijn hotelkamer een einde aan zijn leven. Naast Hathaways broer en zussen komen onder anderen zangeres Roberta Flack, predikant Jesse Jackson en producer James Mtume aan het woord over de genialiteit en gekte van de zanger. Geproduceeerd door Zeppers Film en De VPRO. De film gaat in premiere op het IFFR in Rotterdam en zal zaterdag 8 februari worden uitgezonden.

upload/images/Donny Hathaway2.jpeg

Artemis, The Neverending Quartett

In 2019, the Artemis Quartett exists for 30 years. All this time they have played at the world top. During their performances, the Quartett functions as one body, perfectly attuned to one another. At the same time, this string quartet experienced a turbulent past of player changes. The biggest tragedy of all is the passing of their beloved viola-player Friedemann Weigle in 2015. An incident that easily could have meant the end of the quartett. However, the Artemis Quartett seems to have found a new balance after barely two years. A documentary directed by Hester Overmars and produced by Basalt Film.

upload/images/Artemis 2.jpeg


Mi Vida

De speelfilm MI VIDA gaat over dromen. Dromen die we af hebben gedaan als ‘onhaalbaar’ of ‘onrealistisch’. Of die we zijn kwijtgeraakt in de maalstroom van het dagelijks leven: ’Ergens tussen de boodschappen, de afwas en de administratie’. MI VIDA is een Nederlands-Spaanse samenwerking tussen Phanta Film en All Go Movies, in coproductie met MAX en Canal Sur TV (Spanje). Geregisseerd door Norbert ter Hall. Premiere is 17 november 2019 in Rotterdam. Vanaf 22 november is de film te zien in de bioscoop.

upload/images/MiVida2.jpg

Roes

Een documentaire van Leo de Boer. Producent is 'De Familie'. Samen met een groep gezelligheidsdrinkers besluit Leo de Boer om een maand lang de alcohol te laten staan. Om te ervaren hoe makkelijk of moeilijk dat is - en waardoor dat komt. Wat is toch het ontkenningsmechanisme waardoor we ‘gezellig’ blijven drinken terwijl we weten dat het niet goed voor ons is?

upload/images/Roes 1.jpg

ROTJOCHIES

Een voorlopige ondertoezichtstelling is de laatste strohalm voor een groep Nederlandse tieners. Hun ouders weten zich geen raad meer. Op een afgelegen boerderij in Frankrijk moeten ze zichzelf, onder begeleiding van een hulpverlener, weer op het rechte pad zien te krijgen. Pijnlijke en openhartige gesprekken zijn er nodig om nog kans te kunnen maken op een gelukkig leven maar problemen uit het verleden blijven knagen. De tieners proberen hun demonen  te temmen met muziek en praatsessies en tonen zich van hun meest kwetsbare kant, in dit even intieme als integere portret. Regisseur, cameravrouw en 'fly on the wall' is Maasja Ooms. Producent Cerutti Films. De film gaat 22 november in premiere op het IDFA 2019 en is geselecteerd voor zowel de Nederlandse als de Internationale competitie.

upload/images/ROTJOCHIES_AFFICHE_small.jpg

The Death of Antonio Sanchez Lomas

Toen tijdens het regime van generaal Franco dorpeling Antonio Sànchez Lomas in 1952 door de Guardia Civil werd vermoord, is in het Zuid-Spaanse dorp Frigiliana een collectief trauma ontstaan. Bejaarde getuigen, betrokkenen en nakomelingen verstoppen verdriet en wraakgevoelens achter een flinterdun laagje beschaving. Een oplossing lijkt ver weg. Ramon en Salvador Gieling strijken neer in het pittoreske dorp om inwoners te ondervragen over de geschiedenis. Hun verhalen schetsen een levendig beeld van de pijnlijke gebeurtenissen uit 1952, die de gemoederen nog steeds in beroering brengen. Met het oog op verwerking, vergiffenis en verzoening besluiten de concierge van de plaatselijke school en de Gielings om de gebeurtenissen samen met de dorpsbewoners in scène te zetten. Maar niet iedereen is enthousiast. Waarom zou je oude wonden open willen halen? Een lange documentaire van Ramon Gieling. De film gaat in premiere op het IDFA 2019.


upload/images/The Death of.jpg

De Belofte van Pisa

Nieuwe speelfilm van Norbert ter Hall gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour. Over de vijftienjarige Samir, die als enige leerling van Marokkaanse afkomst een vreemde eend in de bijt is op het Muzieklyceum Zuid in Amsterdam. Het scenario is geschreven door Robert Alberdingk Thijm en producent is Rolf Koot. We zijn volop bezig met de nabewerking. De film sluit het NFF 2019 af en is 7 oktober 2019 in premiere gegaan.

upload/images/DBVP_poster1.jpg

Snelweg NL

SNELWEG NL is een cinematografische ode aan de snelweginfrastructuur in Nederland. Tegelijkertijd is het een klaagzang op dat alsmaar groeiende fenomeen. Het is een poëtische en schurende roadmovie over de intrigerende en fascinerende wereld op en aan de snelweg. Regie Ben van Lieshout en geproduceerd door SNG Film.


upload/images/Snelweg NL.jpg

Devil's Pie D'Angelo

Soul icoon D’Angelo is door de mangel van de Amerikaanse pop-muziekindustrie gehaald. Carine Bijlsma toont in haar fascinerende achter-de-schermenportret hoe het er aan de andere kant van die machine uitziet. Met uiteraard ook veel muziek van de multi intrumentalist D'Angelo. De film draait vanaf 16 mei in de Nederlandse bioscopen en is eind april op het prestigieuze Tribeca filmfestival in New York officieel in premiere gegaan.


upload/images/Devils Pie2.jpg

Taal is zeg maar echt mijn ding

Een speelfilm, onder regie van Barbara Bredero. Het gelijknamige boek van Paulien Cornelisse diende als inspiratie bron. Op haar werk is Anne een buitenbeentje en thuis dus ook. Zij is de enige die niet die glansrijke carrière heeft en… ze is diegene die nog steeds geen relatie heeft. Komt dit door haar taal analyses? Misschien wel, maar dat zit nou eenmaal in haar en dat kan ze niet veranderen. Of toch… Als er een nieuwe man ten tonele verschijnt gaat Anne haar best doen om voor het eerst in haar leven te veranderen. Op het Glendale filmfestival 2018 (Los Angeles) heeft de film onlangs 4 prijzen gewonnen (!): beste film, beste director, beste buitenlandse actrice en de beste film door een vrouw geregisseerd. Op woensdag 11 december wordt de film uitgezonden.

upload/images/Taal 2.jpg 

Zachte Krachten

In de partyschuur van haar moeder, de vilten kikker, die de slonzige levensstijl van haar dochter slecht trekt, drinkt Han biertjes, werkt aan een filmscenario en ontvangt erotisch gemotiveerd bezoek van haar gemaskerde geschiedenisleraar Schenkel. Zachte Krachten is een korte film waarin handgemaakte poppen (in stop-motion) en verklede mensen (in live-action) als personages gelijkwaardig naast elkaar bestaan. Regie: Julia Kaiser, productie: HARRYFILM.

upload/images/Zachte Krachten.jpg

Home Away From Home

De van oorsprong Zuid-Koreaanse beeldend kunstenaar Do Ho Suh is altijd in transit, altijd onderweg. Deze nieuwe documentaire van Marjoleine Boonstra schetst hoe juist hij met zijn installaties op zoek is naar 'plek' en thuis. Tevens ervaren we de wijze en inspirerende wereld van Suh's ouders. Terwijl de kunstenaar bezield als een monnik zijn huizen herschept, laat hij ons de kwetsbaarheid voelen van de relatie die we hebben met ons verleden, met ons huis en thuis. De film gaat donderdag 12 juni in premiere in Museum Voorlinden.

upload/images/Do Ho Suh.jpg


My soul drifts light upon a sea of trees

A feature length documentary filmed in Japan with a penetrating gaze into the lives of a few individuals who are struggling to find a reason to live. Zen Buddhist priest Ittetsu Nemoto shows them another perspective on their past and in doing so, ignites in them a powerful and positive desire to live the life they dream of. Director is Heinrich Dahms and producer Michel Aimé. Selected for IDFA 2018. Broadcasted 29th may 2019.

upload/images/MySoul 1.jpeg

 

'WILD' serie

Aansluitend op de bioscoop film 'Wild' wordt vanaf 4 april de TV serie 'Wild op de Veluwe' uitgezonden. In 3 afleveringen van 45 min worden nog meer fraaie beelden vertoond met muziek van Matthijs Kieboom (voor de muziek bij 'Wild' genomineerd voor de IFMCA, een internationale filmprijs) en geluid van Klink en Henk Meeuwsen (opnames). Regisseur Luc Enting is voor de film èn serie ca 3 jaar bezig geweest.

upload/images/Wild poster alt.jpg

Drommeland

A feature length documentary about the 60-year-old Nils who has turned his back on society and has taken his refuge 
in a small wooden cabin in the mountains of Norway. Despite his attempt to distance himself from the world, Nils brought his cellphone and is confronted with his urge to have contact with others. The documentary describes and observes how Nils is trying to find the balance between being in touch with nature, himself and his family. This film explores the question of durable contact, and how and with whom you can manage it. Director is Joost van der Wiel and producer is Wout Conijn (Conijn Film Amsterdam). Premiere is op het 'Movies that matter' filmfestival in Den Haag 23 Maart 2019.

upload/images/De nieuwe oude wereld.jpg 

Taiki

Chiel en Linda vertrekken weinig uitgerust met hun kinderen richting Zweden voor een avontuurlijke vakantie. Onderweg lopen de irritaties zo hoog op dat ze zoon Bruno uit de auto zetten. Als hij vervolgens in het Zweedse woud verdwijnt krijgt de vakantie wel een heel avontuurlijke wending. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een telefilm onder regie van Mirjam de With. Het scenario is van Karin van der Meer. Geproduceerd door Fiction Valley. De telefilm is in februari 2019 uitgezonden en gaat eind maart in premiere op het Malmo filmfestival in Zweden.

upload/images/Taiki.jpeg

 

The Disciples

De film 'The Disciples' documenteert hoe leden van Daklozenkoor De Straatklinkers de opera ‘De Discipelen’ instuderen, die speciaal voor hen geschreven is. Deze opera verbeeldt daklozen niet als slachtoffers, maar als daders en gaat over het slechtste waar mensen toe in staat zijn: moord en verraad. Het is gelukkig niet alleen het resultaat – de opera - maar ook de weg erheen die in deze film bepalend is. Wie stelt de regels? Zijn het de regisseur en de componist, of zijn het de daklozen die in dit filmverhaal over de verschoppelingen van de samenleving, hun punt zullen maken? Geproduceerd door Doxy Films onder regie van Ramon Gieling. De draait nu in de Nederlandse bioscopen.

upload/images/The Disciples.jpg
 

Stones have Laws

The past three years Dutch artists Lonnie van Brummelen and Siebren de Haan collaborated intensely with Surinamese forest people to find out more about their extended political system, in which ancestors, gods and things have a say, too. Based on the stories that the Maroons were willing to share with them, the artists composed a scenario. In the film, members from different forest communities present the scenes before the camera, while abundant vegetation, crockets, streaming waters, and rock formations perform as fellow actors. Selected for IDFA 2018.

upload/images/Stones have laws.jpeg

The Miracle of the Little Prince

‘For centuries the roads have been deceiving us, only from the sky can you discover the true face of Earth.’ Antoine de Saint Exupéry. Next to the Bible, The Little Prince is the most translated book in the world . It has versions in over 300 different languages. Why do people from very diverse cultures choose precisely this book to keep their languages and cultures alive? Language makes us what we are. It is essential to be allowed to think, dream and speak in your mother tongue. A feature length documentary directed by Marjoleine Boonstra. Selected for IDFA 2018.

upload/images/Miracle of little prince.jpeg 

De Getekende Hahn

100 jaar na het overlijden van Albert Hahn brengt Pim Zwier, in samenwerking met het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis (IISG) en het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, een fascinerend kunstenaarsportret van politiek tekenaar Albert Hahn. De documentaire is gebaseerd op archiefbeelden en teksten uit de vorige eeuw, waarbij Hahns tekeningen de ruggengraat vormen. Op scherpe wijze becommentarieert Hahn het nieuws en illustreert hij thema’s als stakingsrecht, kiesrecht, oorlog en vrede.

upload/images/Hahn.jpg

 

Superjuffie!

De populaire boekenserie 'Superjuffie' van Janneke Schotveld is verfilmd en dat is het beste toevertrouwd aan de makers van MeesKees en Dummie de Mummie. Juf Josje lijkt een heel gewone juf, maar als er een dier in gevaar is en hulp hoort roepen, neemt ze een hap van een schoolbordkrijtje en verandert ze in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, redt de dieren en kan ook nog met ze praten. Ze heeft haar krachten gekregen van een mysterieus beeldje in een geheime kamer in haar nieuwe huis. En ze komt er niet vanaf! Vooral de drang om dieren in nood te redden is best onhandig. Zeker als je pas twintig en toch best onzeker bent en een nieuwe baan als juf van groep 6 hebt. De speelfilm draait momenteel in zo'n 160 bioscopen.

upload/images/Superjuffie 3.jpeg
 

Polska Warrior

Armadillo Film heeft in samenwerking met de NTR de bijzondere 3D animatiefilm 'Polska Warrior' geproduceerd.
Over de Poolse jongen Eryk die in zijn game 'Goldhunter' een held is, maar in het echte leven door zijn vader klein wordt gehouden. Door de vriendschap met gamer Laura leert Eryk de skills uit de game in 'real life' toe te passen en zo voor zichzelf op te komen. Regie was in handen van Camiel Schouwenaar en Klink was er vanaf de storyboard fase al bij. De film won eerst De Grand Prix Nederlandse Animatie op het Holland Animation Festival en daarna een Gouden Kalf op het Nederlands Fim Festival 2017.

upload/images/Poster Polska2.jpg 

Moeder aan de lijn

De documentaire MOEDER AAN DE LIJN van Nelleke Koop gaat over dochters die zorgen voor hun moeder. In de verzuchting ‘het is toch mijn moeder’ weerklinkt een aangeboren verantwoordelijkheidsgevoel. Maar waar legt een dochter de grens? Producent is New Amsterdam Film Company.

upload/images/Moeder aan de lijn.jpg

 

Het Nieuwe Artis

Lange documentaire van Willemiek Kluiffhout over de dilemma’s van de dierentuin in de 21e eeuw. Artis, de oudste dierentuin van Nederland, staat voor de meest radicale vernieuwing in haar 178-jarige bestaan.De bevlogen directeur heeft een duidelijke missie – maar dreigt hij daarmee zichzelf, zijn medewerkers en zijn dieren niet voorbij te lopen? En hoe kunnen we voor de natuur zorgen terwijl we tegelijkertijd onze invloed op die natuur willen terugdringen? Producent is Column Film en omroep KRO-NCRV.

upload/images/Artis.jpg
 


Over Klink

Paul Gies en Marc Lizier vormen samen Klink. 
We houden ons bezig met de geluidsafwerking van speelfilm, drama, documentaire, animatie, hoorspel en andere producties waarin het geluid een belangrijke rol speelt. Lees meer >>

Werkwijze

Klink wordt graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij een project. Het liefst voordat er gedraaid gaat worden.

Lees meer >>

Tarieven

Klink werkt op basis van een uurprijs met staffelkorting voor periodes langer dan vier uur en bij langere projecten op basis van een projectprijs.
 
Lees meer >>