Klink audio
Sumatrastraat 61
1094 LP Amsterdam

T: +31(0)20 7371152
E: info@klinkaudio.nl

KLINK en MPM

KLINK heeft naast twee studio's in de Sumatrastraat ook nog de beschikking over een luxe mixage studio op Het Timorplein nr 36, boven de bioscoop van Studio K. Deze faciliteit noemen we MPM, ofwel 'Moving Post Men'; Niet alleen Klink maakt gebruik van deze studio maar ook steeds meer medeklinkers, freelancers etc. Het akoestisch ontwerp komt van Eelco Grimm. Klik voor meer info op 'Lees meer'.

 

upload/images/MPM console 1.jpg 


upload/images/MPM console 2.jpg

Lees meer >>


Projecten bij MPM afgewerkt


upload/images/TBCBD2.jpg

Belgica l Felix van Groeningen 2015
Het Nieuwe Rijksmuseum l Oeke Hoogendijk l 2014
In your Name l Marco van Geffen l 2013
Above Us All l Eugenie Jansen l 2013
The Broken Circle Breakdown l Felix van Groeningen l 2012
Silent City l Threes Anna l 2012
The Fifth Season l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2012
Among Us l Marco van Geffen l 2011
Altiplano l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2009
De Helaasheid der Dingen l Felix van Groeningen l 2009
Khadak l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2006


KLINK en MPM
De studio plek is ook heel strategisch omdat we van de bioscoop gebruik kunnen maken dmv een rechtstreekse verbinding met zowel de 2K projector als de Cinema 650 processor in de filmcabine. We kunnen dus tijdens de nabewerking, zonder daarvoor eerst een DCP te hoeven maken, checken en viewen in de grote SK1 zaal van Studio K. In de bioscoop zelf kunnen we onze Protools set vanuit de bioscoop bedienen. Dankzij een rechtstreeks contact met Studio K, kunnen we ook snel een DCP check regelen. Daarnaast is Studio K natuurlijk ook nog een geweldige plek mbt de bioscoop zelf en het gezellige cafe / restaurant.

upload/images/EADF2 SK1.jpgMPM beheren we samen met Michel Schöpping, die ook behoefte had aan een goede mixruimte en waar we regelmatig mee samenwerken. De afkorting bevat onze voorletters, maar staat dus ook voor 'Moving Post Men'. We verplaatsen ons samen met 'medeklinkers', freelancers etc regelmatig tussen de verschillende studio ruimtes. 
 
De MPM studio is begin januari 2012 in gebruik genomen.

Enkele foto's van de bouw.
 
De achterwand:
 
 
Een aantal foto's van de bouw:
 
 
 
 
 
 
 
Foto's: Bart van Oorschot
 
 

Studio vijfhoek in ruimte Timorplein 36
 
 

Over Klink

Paul Gies en Marc Lizier vormen samen Klink. 
We houden ons bezig met de geluidsafwerking van speelfilm, drama, documentaire, animatie, hoorspel, commercials en andere producties waarin het geluid een belangrijke rol speelt. Lees meer >>

Werkwijze

Klink wordt graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij een project. Het liefst voordat er gedraaid gaat worden.

Lees meer >>

Tarieven

Klink werkt op basis van een uurprijs met staffelkorting voor periodes langer dan vier uur en bij langere projecten op basis van een projectprijs.
 
Lees meer >>