Klink audio
Sumatrastraat 61
1094 LP Amsterdam

T: +31(0)20 7371152
E: info@klinkaudio.nl

KLINK en MPM

KLINK heeft naast twee studio's in de Sumatrastraat ook nog de beschikking over een luxe mixage studio op Het Timorplein nr 36, boven de bioscoop van Studio K. Deze faciliteit noemen we MPM, ofwel 'Moving Post Men'; Niet alleen Klink maakt gebruik van deze studio maar ook steeds meer medeklinkers, freelancers etc. Het akoestisch ontwerp komt van Eelco Grimm. Klik voor meer info op 'Lees meer'.

 

upload/images/MPM console 1.jpg 


upload/images/MPM console 2.jpg

Lees meer >>


Projecten bij MPM afgewerkt


upload/images/TBCBD2.jpg

Belgica l Felix van Groeningen 2015
Het Nieuwe Rijksmuseum l Oeke Hoogendijk l 2014
In your Name l Marco van Geffen l 2013
Above Us All l Eugenie Jansen l 2013
The Broken Circle Breakdown l Felix van Groeningen l 2012
Silent City l Threes Anna l 2012
The Fifth Season l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2012
Among Us l Marco van Geffen l 2011
Altiplano l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2009
De Helaasheid der Dingen l Felix van Groeningen l 2009
Khadak l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2006


Werkwijze
Klink wordt graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij een project. Het liefst voordat er gedraaid gaat worden. Bij dit overleg spreken we over het te volgen traject en het geluidsbeeld dat de maker voor ogen heeft. Zowel inhoudelijk als technisch levert ons dit een goede uitgangspositie op; ongewenste verrassingen kunnen hiermee op simpele wijze worden voorkomen.
 
Tijdens de beeldmontage houden we contact en zijn ook graag bij een viewing aanwezig.
Eventueel kunnen we extra geluid aanleveren waarmee in de montage alvast gewerkt kan worden. Met de definitieve beeldversie gaat Klink aan de slag. Bij de grotere projecten verrichten we eerst het nodige voorwerk voordat de regisseur er zelf bij komt. Volgens een vooraf besproken geluidsplan zetten we de mix 'in de steigers'; we maken een premix welke de basis vormt voor de finale eindmix met regisseur.
 
In de praktijk blijkt het voor de regie heel prettig te zijn vanuit deze positie te starten; al het nodige 'pielwerk' als fijn snijden, filtering, galm en effekten is grotendeels gedaan; de aandacht kan nu op het geheel gericht worden en de concentratie is optimaal.
 
 

Over Klink

Paul Gies en Marc Lizier vormen samen Klink. 
We houden ons bezig met de geluidsafwerking van speelfilm, drama, documentaire, animatie, hoorspel, commercials en andere producties waarin het geluid een belangrijke rol speelt. Lees meer >>

Werkwijze

Klink wordt graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij een project. Het liefst voordat er gedraaid gaat worden.

Lees meer >>

Tarieven

Klink werkt op basis van een uurprijs met staffelkorting voor periodes langer dan vier uur en bij langere projecten op basis van een projectprijs.
 
Lees meer >>