Klink audio
Sumatrastraat 61
1094 LP Amsterdam

T: +31(0)20 7371152
E: info@klinkaudio.nl

KLINK en MPM

KLINK heeft naast twee studio's in de Sumatrastraat ook nog de beschikking over een luxe mixage studio op Het Timorplein nr 36, boven de bioscoop van Studio K. Deze faciliteit noemen we MPM, ofwel 'Moving Post Men'; Niet alleen Klink maakt gebruik van deze studio maar ook steeds meer medeklinkers, freelancers etc. Het akoestisch ontwerp komt van Eelco Grimm. Klik voor meer info op 'Lees meer'.

 

upload/images/MPM console 170317.jpeg 

Lees meer >>


Projecten bij MPM afgewerkt


upload/images/TBCBD2.jpg

Belgica l Felix van Groeningen 2015
Het Nieuwe Rijksmuseum l Oeke Hoogendijk l 2014
In your Name l Marco van Geffen l 2013
Above Us All l Eugenie Jansen l 2013
The Broken Circle Breakdown l Felix van Groeningen l 2012
Silent City l Threes Anna l 2012
The Fifth Season l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2012
Among Us l Marco van Geffen l 2011
Altiplano l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2009
De Helaasheid der Dingen l Felix van Groeningen l 2009
Khadak l Peter Brosens & Jessica Woodworth l 2006


Helaas ben je het niet geworden

In deze documentaire volgen Nicky Maas en Anne van Campenhout studenten die op kamers willen en daarvoor moeten hospiteren, een soort solliciteren voor een studentenkamer. We zien hoe de hoofdpersonen zich moeten presenteren als de meest geschikte kandidaat die er op de hospiteeravond aanwezig is. Hoe bereid je je voor? Hoe verloopt de avond? Wat is de sleutel tot succes? Geproduceerd door Witfilm.

upload/images/HBJHNG.jpg 

Helse Pijn

Een intieme lange documentaire over een man wiens leven volledig overhoop is gehaald door chronische pijn en wanhopig op zoek gaat naar pijnverlichting. Zijn zoektocht brengt hem naar een gerenommeerd pijnspecialist die met neurostimulatie de pijn onder controle probeert te krijgen. Geregisseerd door Olivier van der Zee en geproduceerd door Cobos Films in samenwerking met KRO-NCRV.

upload/images/Helse Pijn2.jpg

 

Zes Vierkante Meter

Via een plotselinge erfenis die filmmaakster Aliona van der Horst krijgt – een kamer van zes vierkante meter in een Russisch huis – wordt ontvouwd hoe de levens van haar Russische boerenfamilie zijn gevormd door de geschiedenis.
Een lange documentaire geproduceerd door Zeppers Films.

upload/images/6M2.jpg 

De Wilde Veluwe

Een bioscoop film over het grootste, aaneengesloten natuurgebied van Noordwest-Europa: De Veluwe, zo'n 150.000 jaar geleden ontstaan in de ijstijd. Over zo'n 1000 vierkante kilometer zien we een rijke verscheidenheid aan leven. Regisseur Luc Enting is er inmiddels al zo'n twee jaar mee bezig en zal de draaiperiode binnenkort afronden. Hij heeft dan twee maal 4 seizoenen kunnen draaien in het natuurgebied. Klink gaat de geluidsnabewerking verzorgen; dat zal veel 'foley' werk betekenen, maar ook veel geluidsopnames ter plekke. We werken daarbij samen met oa Vladimir Rakic (foley) en Henk Meeuwsen (natuuropnames). De film wordt geproduceerd door PV pictures en aansluitend na de bioscoop release, worden er ook nog 3 documentaires van gemaakt.

upload/images/DWV 1B.jpg

upload/images/DWV 2B.jpg

My Fucking Problem

My Fucking Problem is een persoonlijke documentaire van Anne van Campenhout over vaginisme. Voor Anne is penetratie al tien jaar zo pijnlijk dat het onmogelijk is. Zij vrijt wel met haar vriend, maar hij gaat nooit bij haar naar binnen. Ze heeft verschillende therapieën gevolgd, maar zonder succes. Toch wil ze het koste wat kost ook kunnen. Waar komt dat gevoel vandaan? Waarom zou je niet tevreden kunnen zijn zonder penetratie? Geproduceerd door De Familie. De documentaire werd 8 maart jl uitgezonden en heeft al veel aandacht gekregen.

upload/images/My Fucking Problem.jpg

Welkom op de Hemelse Aarde

David, Piet en hun vrienden, vormen een enclave in een verder verlaten wereld op de grens van land en zee. Hun universum lijkt buiten de tijd te staan. Piet en David pikken de signalen van een over-gemediatiseerde maatschappij op, maar zonder de ambitie te hebben er aan deel te nemen. Continu maken ze muziek, films en foto’s die ze terugluisteren, kijken en bespreken, alleen voor zichzelf. Een beleving ontdaan van duiding, interpretatie en een externe blik op jezelf. Ondergedompeld in dit universum probeert de maker ons een spiegel voor te houden. Een zoektocht naar waarden, waarin vooroordelen steeds onbevestigd worden. Een nieuwe documentaire van Judith de Leeuw geproduceerd door ViewPoint productions. Geselecteerd voor het IDFA 2016.

upload/images/WODHA.JPG
 

Het Bestand

'Het Bestand' is een coming-of-age thriller over hacken, cybersecurity en de offers die nodig zijn om een wraakengel te worden, naar het gelijknamige boek van Arnon Grunberg. Een telefilm onder regie van Thomas Korthals Altes en geproduceerd door Dutch Mountain Films in samenwerking met BNN-VARA.

upload/images/Het Bestand 4.jpg

Polska Warrior

Armadillo Film heeft in samenwerking met de NTR de bijzondere 3D animatiefilm 'Polska Warrior' geproduceerd.
Over de Poolse jongen Eryk die in zijn game 'Goldhunter' een held is, maar in het echte leven door zijn vader klein wordt gehouden. Door de vriendschap met gamer Laura leert Eryk de skills uit de game in 'real life' toe te passen en zo voor zichzelf op te komen. Regie was in handen van Camiel Schouwenaar en Klink was er vanaf de storyboard fase al bij.

upload/images/Poster Polska2.jpg 

De Tombe van Achnetoet

Naar de succesvolle boekenreeks, nu alweer de derde Dummie de Mummie jeugd speelfilm van PV Pictures.
Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar zijn land, om het graf van zijn vader te zoeken. Maar Klaas heeft daar helemaal geen zin in. Vliegen naar Egypte is eng, kost veel te veel geld, en bovendien heeft Dummie geen paspoort. Maar Dummie regelt alles en dan gaan ze toch op reis. Onder regie van Pim van Hoeve, de film zal in het najaar 2017 in de bioscoop komen. Klink start rond half februari met de nabewerking.

upload/images/DDM3.jpg 

Alleen op de Wereld

Een VPRO jeugdserie in 20 delen van 10 minuten. Een bewerking van het wereldberoemde boek van Hector Malot, waarin de kleine jongen Remi op zoek gaat naar zijn familie. Het klassieke verhaal is bewerkt tot een hedendaags sprookje. Regie is in handen van Margien Rogaar en Steven Wouterlood. Producent is Lemming Film en omroep De VPRO. De serie is feestelijk in premiere gegaan op het 'Films by the Sea festival' in Vlissingen op 11 september jl en wordt op dit moment uitgezonden. De serie is ook op Cinekid 2016 in premiere gegaan.

upload/images/AlleenOpDeWereld 2.jpg

 

China's van Goghs

Een intiem portret van een Chinese schilder die vanuit het maken van bijna identieke kopieën van Van Gogh's schilderijen wil veranderen in een schilder met eigen authentiek werk. Van 'Made in China' naar 'Created in China'. (Co)producenten zijn Trueworks en Yuzuu Productions. Geselecteerd voor het IDFA 2016.

upload/images/China's van Goghs new.jpg

De Erfenis

Daan van der Elsken is gewend om voor de camera te staan. Eerst was het de camera van zijn vader, de wereldberoemde fotograaf en cineast Ed van der Elsken, nu is het die van zijn goede vriend Joris Postema. Samen proberen ze grip te krijgen op Daan’s leven, door postuum de confrontatie met zijn vader aan te gaan. Aan de hand van veelvuldig voorhanden zijnde filmbeelden en ontmoetingen met betrokken familie en vrienden probeert Daan te doorgronden wat zijn vader aan hem heeft doorgegeven. Hij komt tot een verrassende ontdekking. Een documentaire van Joris Postema en geproduceerd door KeyDocs. Geselecteerd voor het IDFA 2016.

upload/images/De Erfenis.jpg 

Zaatari Djinn

Zaatari Djinn is een documentaire van regisseur Catherine van Campen over het vluchtelingenkamp Zaatari vanuit het perspectief van kinderen. De leefwereld van vier kinderen staat centraal en via hen leren we het kamp kennen. De kinderen wonen in ver-schillende wijken van Zaatari, waar de een het beter heeft dan de ander. Geproduceerd door Witfilm. Geselecteerd voor het IDFA 2016.

upload/images/Zaatari Djinn.jpg

How To Meet a Mermaid

In How To Meet a Mermaid verbindt de zee de levens van Rebecca, Lex en Miguel die zich afspelen in, op en onder het wateroppervlak. De zee is een psychopaat van het zuiverste water: zowel schoonheid als gevaar, vriend als vijand. Via de stemming van het water wordt de kijker deelgenoot van de twijfels, verdriet en moed van de hoofdpersonen die hulp zoeken bij de oceaan. Ook regisseur Coco Schrijber richt zich tot de oceaan voor antwoorden over haar verdwenen broer, maar hoe begripvol, krachtig of rustgevend de zee ook is, uiteindelijk is zij gewoon water en onverschillig voor onze vragen. Geproduceerd door Zeppers Film. Geselecteerd voor het IDFA 2016.

upload/images/Mermaid 1.jpg 

Verdwaald tussen feit & fictie

Een documentaire van Leo de Boer over Boudewijn Büch. Het leven van een man die niet alleen zichzelf verzon, maar ook zijn ouders, zijn naasten en zijn nageslacht: een kleine blonde jongen. Maar hoe verzonnen is het kind dat Büch in zijn autobiografisch getinte romans eigenhandig ombrengt...? Producent is Pieter van Huystee Films. 

upload/images/BUCH.jpg 

A strange love affair with Ego

Een persoonlijke zoektocht naar de grens tussen gezond en ongezond narcisme, in een tijd waarin het 'ik' en de verering van het zelf steeds belangrijker worden. Een documentaire van Ester Gould geproduceerd door Zuidenwind Filmprodukties. Winnaar 'IDFA award for best Dutch documentary' en eervolle vermelding 'for best female directed film'  Zie trailer in de linkerkolom. . Nominatie 'beste lange documentaire' op het NFF 2016 in Utrecht.

upload/images/EGO2.jpg

Meesterspion

Een spannende en komische speelfilm over een echte spion die 30 jaar eerder een spannend avontuur beleefde. Nu hij wakker is, blijkt het al heel snel van groot belang te weten wat er toen gebeurd is. Het duurt even voordat alles op zijn plek valt. Regie is in handen van Pieter van Rijn en producent is PvPictures, de producent achter de succesvolle Mees Kees en Dummie de Mummie reeks. De film gaat op het NFF Utrecht 24 september as feestelijk in premiere.

upload/images/MSP poster.jpg 

Strike a Pose

Rond 1990 was Madonna de 'queen of pop' en op het toppunt van haar roem. Ze omringde zichzelf met een uitgebreide hofhouding, waaronder zeven dansers die uitgebreid aan bod kwamen in de documentaire die over 'The blond ambition tour' werd gemaakt. In 'Truth or Dare' vervulden de knappe jonge mannen een voorbeeldrol voor alle jonge homo's die nog met hun seksualiteit worstelden. Wat is er van die mannen geworden? En hoe was het werkelijke leven achter de schermen tijdens die tournee? Een documentaire van Ester Gould en Reijer Zwaan. De film ging eerder in premiere op de Berlinale 2016, is opgenomen in het programma van NFF in Utrecht en ook kanshebber op een gouden kalf.

upload/images/Strike a pose2.jpg
 

Mees Kees Langs de Lijn

Vierde deel uit de succesvolle Mees Kees speelfilm reeks. Als Mees Kees tijdens de schoolvoetbalcompetitie opeens voor zijn moeder moet zorgen, vervangt Dreus hem als coach. Team 6B ontspoort hopeloos en Tobias moet iets bedenken om Mees Kees weer terug te krijgen. Het is maar goed dat de klas zo bruist van het talent... geproduceerd door PV Pictures en vanaf 7 december te zien in de bioscoop. Tegelijkertijd is er een 24 delige TV serie gemaakt en door Klink afgewerkt; deze wordt vanaf het voorjaar 2017 uitgezonden op de Nederlandse televisie.

upload/images/MeesKees4.jpg


Over Klink

Paul Gies en Marc Lizier vormen samen Klink. 
We houden ons bezig met de geluidsafwerking van speelfilm, drama, documentaire, animatie, hoorspel, commercials en andere producties waarin het geluid een belangrijke rol speelt. Lees meer >>

Werkwijze

Klink wordt graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij een project. Het liefst voordat er gedraaid gaat worden.

Lees meer >>

Tarieven

Klink werkt op basis van een uurprijs met staffelkorting voor periodes langer dan vier uur en bij langere projecten op basis van een projectprijs.
 
Lees meer >>